Inscriu-te a l’Escola de Formació Joan Francesc López Casasnovas

Enric Servera a Formentera amb Faroleres

Faroleres és un projecte que neix amb la intenció de donar visibilitat a les dones dels farolers, sovint oblidades en la història dels fars quan encara estaven habitats. A més d’acompanyar als seus marits en aquests edificis emblemàtics i aïllats, les dones assumien un paper crucial en les tasques quotidianes del far, així com en la cura de la llar i dels fills.
L’exposició presenta una selecció de pintures de gran format de l’artista Balear Enric Servera, basades en el llibre amb el mateix nom “Faroleres”, que inclou imatges de l’autor i relats de Marta Ferré, inspirats en els set fars i faroles de l’illa de Menorca, amb un toc de realisme màgic.
L’exposició que s’inaugura demà dia 9 de setembre, convida a submergir-se en un viatge imaginari de com era la vida d’aquestes dones intrèpides sota la llum dels fars. La mostra també inclou altres obres que complementaran aquesta experiència marina.
Enric Servera (Ciutadella de Menorca) és un artista visual multidisciplinari que es distingeix per l’expressivitat i la transversalitat de la seva obra en constant evolució. La natura, especialment la mar, ocupa un lloc central en les seves composicions, que transiten des de l’abstracció fins al figuratiu. Des dels seus inicis, ha realitzat nombroses exposicions individuals i col·lectives, i ha estat guardonat amb diversos premis i mencions, consolidant la seva presència en l’escenari artístic contemporani.
www.enricservera.com / @enric_servera
Marta Ferré (Barcelona) Gestora cultural llicenciada en Direcció d’Empreses en l’especialitat de les Arts Escèniques a Anglaterra i Màster d’Humanitats, ha treballat en l’organització d’esdeveniments culturals a escala nacional i internacional i col·labora habitualment com a curadora en projectes creatius i educatius.
Enllaç del llibre FAROLERES: https://encr.pw/stonbergeditorialfaroleres
L’exposició romandrà oberta al públic des del 9 fins al 21 de setembre 2024, d’11:00 a 14:00hs i de 19:00-21:00hs. Sala d’Exposicions – Ajuntament Vell de Formentera. Plaça de la Constitució de Sant Francesc Xavier – Formentera. Entrada gratuïta.
Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.