Inscriu-te a l’Escola de Formació Joan Francesc López Casasnovas

La sala polivalent del Canal Salat s’omplirà pel concert homenatge a Sente Fontestad Durant la roda de premsa es va anunciar una ampliació de l'aforament i la posada a la venda d'unes 500 entrades el pròxim dilluns a les 12 h

Ahir es va celebrar una roda de premsa per presentar el concert homenatge a Sente Fontestad, bateria de Ja t’ho Diré, que va traspassar el novembre de l’any passat.

Es tracta d’un retrobament d’amics i músics per fer dos únics concerts que tindran lloc a Salt (9/11) i a Ciutadella (16/11), on actuaran Leonmanso, Obeses i, especialment per a l’ocasió, Ja t’ho Diré acompanyats de molts amics. Els beneficis aniran íntegrament a l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Menorca.

Més de la meitat de les entrades pel concert de Ciutadella es van posar a la venda el passat 20 de juny i es van esgotar en molt poc temps. Per això, es va decidir ampliar l’aforament per poder donar cabuda a la gran quantitat de seguidors de la mítica banda ciutadellenca, així com als amics i amigues que volien assistir a aquest memorable concert. Les entrades disponibles es posaran a la venda dilluns, dia 9, a les 12 h en aquest enllaç: https://entradas.codetickets.com/entradas/homenatge-a-sente-fontestad_7326/57786/rgbmusic/online

El músic va morir el 13 de novembre del 2023, després d’una llarga malaltia. Els concerts es faran al voltant del primer aniversari de la seva mort: el 9 de novembre a la Sala La Mirona de Salt i el 16 de novembre a la Sala Polivalent Canal Salat de Ciutadella de Menorca. Ambdós concerts començaran a les 20 h.

La intenció, segons l’organització, “és reunir artistes, amics i amigues d’en Sente per celebrar la seva contribució a la música, però, sobretot, la seva manera de ser, que va transcendir allò estrictament artístic i professional; una persona senzilla, generosa, honesta, sempre disposada a ajudar tothom, que ha deixat un gran llegat humà entre els qui el van conèixer.”

Els concerts aniran a càrrec de Leonmanso, Obeses i Ja t’ho Diré, que es retroben per aquesta ocasió tan especial i als quals se’ls unirà tot un grup d’amics i amigues.

Vicente Fontestad Vicent (1957-2023) va ser una figura molt reconeguda dins el món musical, no només com a músic, sinó també com a mànager de grups i discogràfiques. Va formar part de Ja t’ho Diré des del 1986 fins al 2003, quan la banda es va acomiadar del públic després d’haver publicat set discos. El músic va viure durant més de deu anys a Girona, on tots els membres de Ja t’ho Diré es van instal·lar quan van decidir expandir-se com a banda. L’última etapa de la seva vida professional la va dedicar a tasques de mànager, i el 2013 va fundar la seva pròpia companyia de management, Imés Management, amb la qual va representar diverses formacions com Obeses, The Hanfris Quartet o el cantautor menorquí Leonmanso, entre d’altres.

Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.