Inscriu-te a l’Escola de Formació Joan Francesc López Casasnovas

‘D’on venen / Enmig de la incertesa’, el nou single de Guiem Soldevila El músic ha donat vida a dos poemes de les tarragonines Montserrat Abelló i Teresa León

Foto: Ivan Ivanovich.

Miriam Triay / Ciutadella – El passat dimarts, 10 de setembre, es publicava a totes les plataformes digitals el nou single del reconegut músic, Guiem Soldevila: D’on venen / Enmig de la incertesa. Un projecte que, amb un nom dividit i compartit, presenta dos temes que l’artista ja havia musicat el passat mes de maig als premis literaris de Tarragona. Per una proposta que se li va fer al mateix acte.

D’on venen és el poema de Montserrat Abelló. “Un poema que he fet amb piano i corda, i que expressa aquest component íntim i fosc on fusiona imatges de la natura amb estats d’ànima interiors de la persona”, segons ens explica Soldevila.

I Enmig de la incertesa, és de la poeta Teresa León. “Una poeta amb una mirada única i original, profunda i lúcida, que vull reivindicar com la gran poeta que va ser

Musicar-la per primera vegada ha estat com reconèixer algú a qui ja et sembla conèixer d’abans, i cantar el seu poema en directe al teatre de Tarragona va ser molt emotiu ja que Enmig de la incertesa forma part dels darrers poemes que va escriure.

Qui va morir massa jove el 2022 i va escriure el seu extraordinari poemari ‘La deriva’, una autèntica joia publicada uns mesos després de la seva mort i que esper que s’acabi donant a conèixer tal com es mereix”.

Dos poemes que han captivat al músic ciutadellenc i que, gravats ara en un estudi, aquests dos poemes prenen forma en aquest nou single que, publicat el passat dimarts, a totes les plataformes digitals, es presentarà en un concert complet en directe avui, 13 de setembre al Circ Romà de Tarragona.

D’on venen (poema: Montserrat Abelló / música: Guiem Soldevila)
Guiem Soldevila: veu i piano
Violant Menorca: violí i cors
Pau Cardona: violoncel
Lluís Gener: baix

Enmig de la incertesa (poema: Teresa León Amo / música: Guiem Soldevila)
Guiem Soldevila: veu, guitarres, banjo, celesta i percussions
Violant Menorca: violí
Pau Cardona: violoncel
Lluís Gener: baix
Moisés Pelegrí: percussions

Foto: Tomàs Rotger.
Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.