La Sindicatura de Greuges i el Consell Insular de Menorca estableixen mecanismes per a una millor col·laboració Entre les mesures acordades figura mantenir reunions freqüents i comptar amb assessors jurídics del Consell

La Sindicatura de Greuges i el Consell Insular de Menorca tractaran els diferents temes d’una manera més continuada per millorar la comunicació entre les dues parts. Una de les mesures acordades entre els síndics i el president del Consell Insular, Adolfo Vilafranca, és mantenir reunions freqüents amb la directora insular de Presidència, Maria José Ramírez, per tal de recollir les necessitats de la Sindicatura i complir amb tot allò que puguin necessitar.

En aquest sentit, des de la institució insular ja s’han fet gestions per poder comptar amb diferents assessors jurídics del Consell que puguin donar resposta a consultes més tècniques i orientar amb una resposta jurídica als membres de la Sindicatura.

El president del Consell Insular vol manifestar el suport a la gestió i a la defensa dels interessos dels menorquins a través de la tasca exercida pels membres de la Sindicatura de Greuges.

De la mateixa manera, Vilafranca agraeix la feina feta per la síndica Pepa Gil, que ha presentat la seva dimissió.

Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.