Comunicat d’Ara Maó sobre la presència de nitrats

Arran de l’escàndol conegut ahir, amb relació a la notícia sobre que l’aigua que a mig Maó es distribuïa com a apte per al consum humà i que en realitat no ho era, almenys des de fa més d’un mes, des d’Ara Maó no pensam quedar-nos de braços plegats. Exigim la celebració d’un ple extraordinari aquest mateix mes d’octubre per tractar aquesta qüestió en profunditat.

No ens val la proposta que l’equip de govern ens va oferir ahir, la de crear una comissió extraordinària la setmana vinent per tractar el tema, sense que aquesta sigui pública per a tota la ciutadania. Proposta que no ens estranya gens ni mica, ja que aquest equip de govern ens està acostumant a una falta de transparència més que preocupant i que durant el plenari d’ahir, s’excusava i fugia de la seva responsabilitat argumentant que l’error havia estat del personal tècnic de l’ajuntament. Una argumentació lamentable i que denota una arrogància d’un equip de govern que fins al moment ha demostrat una capacitat de gestió nul·la.

Noltros sol·licitam un ple extraordinari perquè la informació sigui pública per a tota la ciutadania. Un escàndol tan greu com aquest, no es pot amagar més. De fet, en el ple que proposam, a banda de tractar el tema en profunditat, demanarem la realització d’una auditoria informàtica per esbrinar quan va ser obert l’informe d’Hidrobal en el qual s’advertia d’una presència superior als 50 mg/l de nitrats que dicta la llei. En el cas que es demostri que l’informe esmentat va ser consultat abans del 26 de setembre i que, per tant, ahir l’equip de govern va mentir a consciència, no podrem fer altre cosa que exigir les dimissions pertinents.

Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.