Més per Menorca denuncia que el PP censura la Sindicatura de Greuges El partit menorquinista critica que els atacs i cohibicions del portaveu popular Joan Pons Torres als síndics tenen com a objectiu acabar amb aquest òrgan independent de control a les administracions

Després de la dimissió de la síndica, la senyora Pepa Gil, com a conseqüència de les “acusacions falses” del portaveu del PP, Joan Pons Torres, des de Més per Menorca es mostren profundament preocupats per la situació que pateix la Sindicatura de Greuges de l’illa, ja que el PP ha orquestrat tota una estratègia per desprestigiar l’òrgan i provocar una crisi institucional sense precedents.

La portaveu de Més per Menorca, Noemí García, denuncia que “al PP mai li ha semblat bé la creació de la Sindicatura i vol acabar amb ella”. La mostra més clara, segons García, és que aquest “és el primer any que el PP governa al Consell Insular amb una Sindicatura de Greuges, però no els agrada la gran tasca que du a terme aquest òrgan independent”.

“No s’havia vist mai i és molt greu que un membre de l’equip de govern ataqui i cohibeixi els síndics, públicament i en privat, per acovardir i entorpir la seva feina objectiva” ha sentenciat la portaveu menorquinista.

García ja avisa que s’hauran de prendre mesures davant aquests fets antidemocràtics que han ocorregut al Consell Insular i adverteix que “s’hauran d’assumir responsabilitats”.

Des de Més per Menorca agraeixen a la Sindicatura de Greuges la bona feina feta al llarg de tots aquests anys, des de la seva creació, en el 2016, amb Maite Salord al capdavant del Consell Insular, per protegir i defensar els drets de la ciutadania davant les administracions públiques de Menorca.

Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.