Hezbollah confirma la mort del seu líder en el bombardeig d’Israel a Beirut Ho havien anunciat prèviament les Forces de Defensa d'Israel

Benjamin Netanyahu

ACN/Barcelona – Hezbollah ha confirmat en un comunicat la mort del seu líder, Hassan Nasrallah, a mans d’Israel. El lideratge d’Hezbollah assegura que es compromet a continuar la seva “gihad enfrontant-se a l’enemic i donant suport a Gaza i Palestina”. Abans d’aquest comunicat, Israel ja havia anunciat la mort de Hasrallah a través de les seves Forces de Defensa. L’exèrcit israelià va atacar divendres el sud de Beirut amb un bombardeig aeri i va ensorrar sis edificis residencials, on es trobaria amagat el quarter general de Hezbollah.

“Hassan Nasrallah ja no podrà terroritzar més el món”, han afirmat les Forces de Defensa d’Israel (FDI) a X. Les FDI han donat per mort Nasrallah i altres líders de Hezbollah, com el comandant del Front Sud, Ali Karki, en aquest atac aeri a la zona de Dahieh de Beirut que ha provocat un mínim de sis persones mortes i 91 de ferides. En paral·lel, Israel continua els seus atacs contra el sud de la capital del Líban i altres punts del país per “acabar amb les cèl·lules terroristes de Hezbollah”.

Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.