Els alumnes de Formació Professional de les Illes Balears podran fer pràctiques a centres que depenen del CSIC La Conselleria d’Educació i Universitats signa un conveni de col·laboració amb el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC)

IES M. Àngels Cardona

El Consell de Govern d’avui, 4 d’octubre, ha autoritzat la signatura d’un conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Educació i Universitats i el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) amb l’objectiu que els alumnes de Formació Professional de les Illes Balears puguin fer pràctiques als instituts d’investigació, centres i unitats del CSIC.

Per fer les pràctiques, els estudiants han d’haver complit els 16 anys (si són menors de 16 anys, és necessari l’autorització dels pares o tutors) i haver superat una formació en riscos laborals. Els estudiants tendran un contracte laboral de formació, però no tendran cap prestació econòmica. Tanmateix, estaran donats d’alta en la Seguretat Social durant el temps que duri l’estada al CSIC.

A més, l’alumnat haurà de manifestar per escrit el seu compromís de confidencialitat i tenir coneixement de l’obligació de secret professional respecte a les dades que manegi durant les pràctiques laborals. També els docents que participin en el seguiment de l’alumnat hauran de guardar confidencialitat.

La Conselleria i el CSIC constituiran una comissió de seguiment de les pràctiques per vetllar pel desenvolupament correcte del conveni, que tendrà una durada de 4 anys.

Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.