Finalitza la restitució de la gespa artificial del camp de futbol des Migjorn Gran El Consell Insular ha aportat 239.723 euros per a la seva renovació

La restitució de la gespa artificial del camp de futbol de Los Nogales, as Migjorn Gran, ha finalitzat aquesta setmana després que el departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports hagi destinat 239.723 euros per a la seva renovació.

Mitjançant un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament des Migjorn, durant tres setmanes s’ha treballat per canviar l’antiga gespa artificial per una nova, el que proporcionarà unes millors condicions i una major seguretat per a tots els futbolistes.

“Des del departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports estem molt contents de poder celebrar la inauguració de la reforma de la gespa artificial del camp de futbol des Migjorn Gran, una reivindicació per tots els habitants del poble. Ara, amb aquesta aportació, tant els migjorners com el club de futbol, tindran les condicions adequades per poder competir a Tercera Divisió”, exposa el conseller Joan Pons Torres.

El camp de futbol Los Nogales és l’única instal·lació de futbol del municipi. S’hi han celebrat al llarg del temps diferents tipus de competicions insulars de diverses categories, i l’ús del camp ha mantingut activa la pràctica d’aquest esport as Migjorn Gran, rebent visites de clubs d’altres municipis i fent-ne ús esportistes d’arreu de Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.