El Consell Insular celebra una recepció oficial a l’Avarca de Menorca

El Consell Insular de Menorca ha celebrat una recepció oficial a l’Avarca de Menorca. L’acte ha tingut lloc aquest dimarts, 8 d’octubre, amb motiu de la consecució de la Supercopa d’Espanya de Voleibol.

L’equip del Club Voleibol Ciutadella va guanyar el títol el passat 27 de setembre després d’imposar-se a l’Hidramar Gran Canaria.

A l’acte hi han assistit les jugadores, els entrenadors i els membres de la junta de l’entitat.

El president del Consell Insular, Adolfo Vilafranca, ha destacat que “l’equip ja és un referent, no sols de Menorca, sinó en l’àmbit de tota Espanya. A més, el club celebrarà quaranta anys d’història l’any vinent”.

“De la mateixa manera, voldria felicitar a Bep Llorens, entrenador de l’equip que acumula ja 19 temporades al club, sent un dels entrenadors més valorats i respectats de la seva categoria. Sense el seu esforç, sacrifici i humilitat durant tots aquests anys, aquests resultats no serien possibles. Enhorabona també al president i a tota la junta directiva del club, ja que any rere any continuau amb un projecte il·lusionant i de cada vegada més consolidat”, ha afegit Vilafranca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.