El Consell Insular augmenta l’aportació a la Fundació Enciclopèdia de Menorca a 20.000 euros Aquesta té la finalitat de fomentar la cultura i el cultiu de la ciència, la literatura i les arts

El departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca ha concedit 20.000 euros a la Fundació Enciclopèdia de Menorca per a l’any 2024, incrementant l’ajut respecte dels 15.000 euros atorgats els darrers anys.

Enciclopèdia de Menorca és una enciclopèdia temàtica sobre geografia física, ciències naturals, ciències humanes i ciències socials de l’illa de Menorca que va néixer el 1979 de la mà de Josep Miquel Vidal Hernández i dels socis que formaven la secció menorquina d’Obra Cultural Balear, més tard convertida en Obra Cultural de Menorca. Des d’aleshores, desenes d’autors, especialistes en diverses disciplines, van aportar de manera altruista els seus coneixements per bastir una obra de qualitat amb vocació d’alta divulgació.

L’any 2010 es va donar lloc a una nova etapa amb la creació de la Fundació Enciclopèdia de Menorca, amb la finalitat de fomentar la cultura i el cultiu de la ciència, la literatura i les arts, i amb la participació com a patrons de les institucions públiques el Govern de les Illes Balears, el Consell Insular de Menorca, els vuit ajuntaments menorquins i la Universitat de les Illes Balears i una representació dels autors.

“La Fundació Enciclopèdia de Menorca és un referent dins i fora de la nostra illa. És una publicació que demostra que Menorca té un compromís amb la cultura, la ciència i la investigació. Per açò, des del departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports volem garantir la continuïtat d’un projecte que, des de fa 45 anys, aporta beneficis indubtables al coneixement de la nostra illa i a la recerca associada a aquest coneixement, augmentant de 15.000 a 20.000 euros l’aportació anual”, ha exposat el conseller, Joan Pons Torres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.