Menorca participa a la IV Convenció Turespaña a Tenerife La Fundació Foment del Turisme ha planificat el Pla Operatiu Anual de Turespaña amb reunions amb els responsables de París, Londres, Frankfurt, Chicago i Nova York, entre altres destinacions

La Fundació Foment del Turisme de Menorca ha participat a la IV Convenció Turespaña que s’ha celebrat a Tenerife. La trobada, que s’ha desenvolupat sota la idea principal de digitalitzar el sector turístic per crear nous productes i noves experiències per als visitants, ha servit també per traçar el Pla Operatiu Anual de Turespaña, en el qual Menorca participa en diverses accions promocionals i fires.

La directora insular de Promoció Turística, Begoña Mercadal, ha liderat l’expedició a Tenerife acompanyada d’un tècnic de la Fundació per conèixer les novetats del sector en una trobada que també pretén digitalitzar el sector per millorar els models de gestió de destinacions i empreses amb l’objectiu d’assolir una sostenibilitat efectiva.

Entre els objectius de la trobada hi ha el foment de l’intercanvi d’experiències entre els actors del sector, tant privats com públics, per tal d’assolir una major eficiència i un abast més ampli de la promoció turística.

La Fundació es va reunir amb els directors de Turespaña de París, Londres, Frankfurt, Munic, Berlín, Milà, Viena, Chicago, Nova York, Los Angeles i Irlanda, entre altres destinacions, per marcar el pla d’accions per al 2025. La idea és mantenir la feina feta per promocionar l’Illa fora dels mesos de temporada, continuar donant a conèixer els diferents atractius de Menorca més enllà del sol i platja, i apostar per la natura, la cultura i la declaració de Patrimoni de la Humanitat per Menorca Talaiòtica, la gastronomia i el turisme actiu, tot remarcant que es tracta d’una illa declarada Reserva de la Biosfera des de 1993.

A més, la trobada va comptar amb diferents taules rodones, presentacions i encontres sota el lema “Tot canvia una altra vegada: tecnologies emergents per a un nou model turístic”. En una d’aquestes cites hi va participar el president del Consell Insular, i responsable de Turisme, Adolfo Vilafranca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.