Maó acull la 3a edicio de la la Fira del Formatge Aquest cap de semana tindrà lloc la 3ª edició de la Fira del Formatge Mahón-Menorca a la plaça de s’Explanada de Maó

La Fira s’inaugura avui divendres a les 5 del capvespre i romandrà oberta fins diumenge a les 3 del capvespre. En aquesta edició la Fira creix en nombre d’expositors i en activitats complementàries: hi haurà 32 productors de formatge, 25 dels quals són de Menorca i els altres 7 pertanyen a la Ruta Europea del Formatge, a la qual està adherit el formatge amb DO Mahón-Menorca. A més, també hi haurà mostra d’altres productes locals de Menorca, que acompanyaran el formatge, com el safrà, el vi i la cervesa. L’objectiu és convertir la Fira en un homenatge al sector primari de Menorca.

La Fira va acompanyada d’altres iniciatives de l’Ajuntament destinades a augmentar la visibilització del sector primari i productiu de Maó, que té actualment 90 llocs en actiu. Es comptarà amb la presencia de destacats xefs, entre d’altres,  José M. Borrás i Miquel Calent, que participaran en showcookings. També hi haurà actuacions musicals i activitats, durant els tres dies, per als més petits, com els contacontes, la presències de les Ratetes i els cavallets ecològics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.