Noces d’argent a l’Escola Eqüestre Menorquina L'Escola Eqüestre Menorquina ha estat un pilar en l'ensenyament i la difusió de l'equitació a l'illa

Vals Pedro Villalonga i Esperanza Pascual. Foto: Escola Eqüestre Menorquina

L’Escola Eqüestre Menorquina va celebrar el seu 25è aniversari dissabte passat al lloc de Bini Sebani, un esdeveniment que va reunir amants de l’equitació i la cultura menorquina. La vetllada, que prometia ser memorable, va ser inaugurada pel Grup Arrels de Sant Joan, que va delectar el públic amb fandangos, jotes i boleros, ressaltant la riquesa de les tradicions locals.

Al llarg de la nit, l’escola va oferir un conjunt d’espectacles compost per deu números que van abastar totes les edats, des dels més joves fins als genets més veterans, mostrant el compromís i el talent que caracteritza aquesta institució.

Al micròfon, Miquel Fullana va ser l’encarregat, un any més, de presentar i narrar els diferents números i actuacions.

L’emoció de l’equitació es va complementar amb una divertida actuació de zumba dirigida per la instructora ciutadellenca Mery Bosch, animant els assistents al ritme de la música. A més, a l’esdeveniment es van realitzar diferents sorteigs de productes típics de Menorca.

Joana Pons, Joan Camps i Joan Tutzó. Foto: Escola Eqüestre Menorquina

Igual d’espectacular va ser la recreació protagonitzada per Mn. Joan Tutzó i Mn. Joan Camps, rectors de Sant Antoni Abat (Maó) i Sant Rafel (Ciutadella) respectivament, oferint una imatge poc habitual: veure dos capellans vestint sotana muntats a cavall i, tot això, comptant amb la participació d’una de les veus més representatives de Menorca: Joana Pons.

Van participar també a la vetllada la ramaderia Son Martorellet de Ferreries i Ses Quadres Can Siquiat d’Alaior, que van oferir més espectacle, si és possible, recolzant amb les seves actuacions una nit tan memorable i subratllant la importància de la col·laboració entre els clubs, ramaderies i escoles a la promoció de la cultura equina.

L’Escola Eqüestre Menorquina ha estat un pilar en l’ensenyament i la difusió de l’equitació a l’illa, i aquest aniversari va ser una ocasió especial per recordar el seu llegat i mirar cap al futur. Els assistents van compartir rialles, emocions i, sobretot, l’amor pels cavalls i la tradició menorquina.

L´espectacle va concloure amb un sentit agraïment a tots els que han format part d´aquesta història al llarg dels anys, reafirmant el compromís de l´escola de seguir educant i fomentant l´amor per l´equitació a Menorca. Però això no va suposar el final de la celebració. En acabar, es va donar pas a la revetlla amenitzada pel grup musical Àngels i Pau que van posar la cirereta final a una nit per recordar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.