Avançam Alaior proposa canviar d’ubicació la parada d’autobús del poliesportiu El grup d’esquerres manifesta que el carrer és estret i en moltes ocasions els autobusos tenen dificultat per transitar afectant el mateix servei

El grup municipal AVANÇAM Alaior ha enregistrat una proposta a l’Ajuntament per tal de canviar la ubicació de la parada d’autobús actualment situada al costat del Poliesportiu d’Alaior. El grup d’esquerres manifesta que a la zona es generen  nombroses problemàtiques que afecten la seguretat i fluïdesa del trànsi. Concretament, afirmen que “s’han detectat incidents recurrents com embussos, retards en el servei de transport públic i dificultats de maniobrabilitat dels autobusos provocats, sobretot, per vehicles mal estacionats en bateria o en zones no habilitades”. Segon explica la portaveu del grup, Isa Allès, “aquesta situació genera descontent entre els usuaris del transport públic i conductors, i afecta negativament la qualitat del servei i la seguretat viària”.

Aquests problemes suposen una alteració significativa del trànsit en moments de màxima afluència, especialment durant les hores punta coincidint amb les activitats esportives i escolars, exposen des d’AVANÇAM Alaior. “A més de perjudicar l’eficiència del servei d’autobús, aquestes situacions augmenten el risc d’accidents, tant per als conductors com per als vianants que circulen per aquesta zona, on conflueixen molts usuaris diàriament” adverteix Allès.

Per altra banda, AVANÇAM Alaior considera que el fet que la parada estigui ubicada al costat de l’edifici de l’IES Josep Miquel Guàrdia fa que “el renou dels motors dels autobusos entri a les aules que es troben més a prop de la parada, interrompent el bon funcionament de les classes”.

Per tot això, el grup d’esquerres proposa reubicar aquesta parada d’autobús en una zona més adequada, que garanteixi una circulació més fluida, eviti embussos i millori la seguretat de tots els usuaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.