Les Joventuts Socialistes de Menorca recriminen a Marga Prohens i Antoni Vera que hagin fet perdre el temps als estudiants de segon de batxillerat

Les Joventuts Socialistes de Menorca manifestem la nostra preocupació davant la confusió general que ha generat el Partit Popular entorn les PBAU. Els i les estudiants de segon de batxillerat estan pagant un altre intent dAlberto Núñez Feijoo de fer oposició des de les Comunitats Autònomes.

Feijóo sabia des d’un principi que la Selectivitat Comú” que proposava per a les CCAA on governa el PP era un experiment per anar en contra del Govern dEspanya. Sabien que era inviable perquè cada comunitat autònoma té un currículum diferent: no simparteixen les mateixes matèries a Menorca que a Galícia.

Es tracta duna mostra més que el Govern balear de Marga Prohens està teledirigit des de Madrid per perseguir interessos polítics del Partit Popular. El PP prioritza guanyar rèdit polític a proporcionar-nos una bona educació. Prohens ha permès aquesta intromissió de Feijóo en el sistema educatiu balear i no ha defensat els interessos dels i les estudiants de batxillerat que necessiten claretat per poder començar a preparar-se per la Selectivitat.

Lintent del PP sha demostrat inviable i ha fracassat, sent una pèrdua de temps. La Conselleria dEducació tenia des d’un principi els criteris marcats pel Ministeri dEducació, però van preferir no fer cas a aquests amb l’únic objectiu de fer una oposició al govern central que ha resultat inútil per als i les estudiants.

Tota aquesta pèrdua de temps ha provocat que un mes després, els alumnes de segon de batxillerat no sàpiguen com seran els exàmens. Malgrat que dia 26 doctubre el conseller dEducació i Universitats, Antoni Vera, publiqui els criteris, el procés s’allargarà igualment, ja que la UIB encara haurà de proposar i aprovar les proves definitives. Amb tot, ni Prohens ni Vera han mirat per linterès dels i les joves de Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.