La consellera de Benestar Social del Consell Insular de Menorca, Carmen Reynés, juntament amb la directora insular de Gent Gran, Dependència i Diversitat Funcional, Melissa Manota, s’han reunit amb dos membres de l’Associació Celíacs de Menorca per a tractar la seva situació actual.
Durant la reunió han explicat la problemàtica dels celíacs a Menorca per trobar varietat a les opcions de restauració sense gluten segures. Actualment a l’illa només hi ha 12 establiments acreditats, obrint alguns d’ells només la temporada estival. Dins aquestes 12 opcions hi ha supermercats, hotels, restaurants i pastisseries.
La consellera, junt amb els representants, han proposat idees per donar més visibilitat a l’associació i per intentar aprofitar les opcions i obrir el ventall que té Menorca per ser una destinació turística amable cap a les persones celíaques i altres col·lectius similars, així com difondre i comunicar als més petits què és ser celíac i els nous comportaments que s’han d’adquirir per respectar la malaltia.