Rafal Vell: escenari de la recuperació del porc negre de Menorca

Pare i fill, Xavier Surinyach López, i Xavier Surinyach, al Rafal Vell.

Miriam Triay / Ciutadella – Fa poc es va publicar un estudi, en format llibre, titulat El porc negre de Menorca. Procés de recuperació del porc negre de Menorca als llocs de Rafal Vell – Binisuri. Un projecte que pretén retornar al porc negre menorquí el seu protagonisme, la seva essència i importància. De la mà del reconegut arquitecte i propietari del lloc Rafal Vell, Xavier Surinyach López (Camprodón, 1939), i del seu fill, el pagès de les terres, també de nom Xavier Surinyach. I amb l’ajuda i guia del genetista català, Jaume Bertranpetit…

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia o la vols llegir sencera la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris o bé mitjançant una subscripció digital.

Si et vols fer subscriptor a les edicions en paper o digital, ens pots trucar al número de telèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Amb la teva subscripció dones suport a la premsa local i de proximitat,  a la nostra llengua i a la nostra cultura, i fas que els mitjans de comunicació locals poguem seguir editant, informar-te i poder crear i mantenir llocs de feina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.