Miriam Triay / Ciutadella – Fa més d’una dècada que el celler Torralba Ciutadella va començar el seu projecte. Un que, i cercant ser el més rústic i natural possible, va iniciar-se amb un estudi del subsol de la finca. És a través d’aquest quan s’adonaren, segons ens explica el seu director, Alejandro Feu, “que la garnatxa és una varietat idònia i que pot funcionar molt bé per la terra i el clima que trobam a l’illa. És una varietat rústica, que aguanta molt bé la sequera, i que està donant grans vins, avui dia, a nivell global”. Així que apostaren pel seu cultiu.
Després d’anys de treballar aquesta varietat, i començar a comercialitzar els seus fruits, veient que realment…
Si t’interessa saber més d’aquesta notícia o la vols llegir sencera la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris o bé mitjançant una subscripció digital.
Si et vols fer subscriptor a les edicions en paper o digital, ens pots trucar al número de telèfon 971 38 29 20 i t’informarem.
Amb la teva subscripció dones suport a la premsa local i de proximitat, a la nostra llengua i a la nostra cultura, i fas que els mitjans de comunicació locals poguem seguir editant, informar-te i poder crear i mantenir llocs de feina.