El Semsum 2 és un vi blanc produït per Finca Casa Corredor, part del grup MGWines, emparat sota la Denominació d’Origen (D.O.) Alacant. Aquest vi s’elabora amb les varietats de raïm Macabeu i Moscatell, procedents de vinyes de més de 30 anys d’edat. Estam davant vi blanc fresc i atractiu, amb l’acidesa justa per acompanyar plats suaus.
TAST
Vista: Presenta un to groc pàl·lid, net i brillant.
Nas: Aromes afruitats amb predomini de notes cítriques i tropicals, sobre un fons de flors blanques.
Boca: Entrada fresca i sedosa, amb un equilibri notable i un final llarg que recorda delicades fruites tropicals.
Temperatura de consum:
Es recomana servir-lo entre 14ºC i 16ºC per gaudir plenament de les seves qualitats.
MARIDATGE
Aquest vi és ideal per acompanyar formatges curats, peixos a la graella o al forn, carns rostides i plats de caça menor.
Maridarà amb els formatges vells de Menorca com els de Biniatzem, La Payesa, Son Piris o el Quintana, a més dels formatges vells de Binigarga i especialment aquells aromatitzats amb romaní o tem, per exemple.

Peixos al forn amb patates com la ratjada, la morruda o la càntera, a més de molls de roca, pagells, pagres, llobarros o orades, que també podem fer a la brasa o a la planxa.

També plats de peix com el rap amb salsa americana, la ratjada amb mantega negra i tàperes, el lluç amb salsa de porros o els plats de bacallà.

Encara que sigui un vi blanc suau, per la seva acidesa justa i equilibrada maridarà amb carns al forn com les de porcella o anyell de Menorca.

També carns blanques de caça com el conill amb salsa d’ametlles, conill amb pebres, guàtleres i tords amb salmí o un arròs de tords, guàtleres, sípia i gambes vermelles de Ciutadella.

Si voleu saber més o comprar aquest vi blanc, fresc i atractiu, amb l’acidesa justa el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella. També podeu visitar la seva botiga on line.