
Miriam Triay / Ciutadella – El passat divendres, 14 de març, va tenir lloc la celebració de la primera dècada de l’empresa Comercial Mesquida Fedelich. Un negoci que ha acompanyat als ciutadellencs i ciutadellenques en tot moment. Una empresa familiar i local, que té intenció de seguir molts anys més.
“Sempre hem dit que tota feina ben feta, té la seva recompensa. I així ho sentim. Per açò, el nostre propòsit és seguir fent feina per tots els nostres clients, professionals, i tots els que confien amb nosaltres”.
Per celebrar-ho d’una forma conjunta i plural, idò, el passat divendres, després d’intensos preparatius, tingué lloc la trobada, la commemoració dels deu anys. En la vetllada destacà la presència del cuiner Luis Asensi, d’Arbe Stolanic, amb el showcooking que va organitzar durant el migdia. I el jove xef Pau Sintes, que va delectar el fosquet amb els seus aperitius. A més de comptar també amb en Joan Torres, qui va amenitzar la vetllada.
Com a un dels plats principals, a més, també es portaren a terme una sèrie de sortejos, amb els assistents, per agrair-los i premiar-los d’alguna manera, amb recompenses diverses. Com, per exemple, un berenar per a dues persones a l’Hotel Can Sastre.
“Va ser un gran dia, acompanyats d’amics i família, amb un ambient exquisit, i que ens va demostrar que mereix la pena seguir fent feina amb la mateixa il·lusió. Gràcies de tot cor”.


