
Itziar Lecea / Ciutadella – El Paladar supera ja els 20 anys com a empresa consolidada de productes gurmet a Menorca, però també ha sortit a les Illes. L’empenta, visió, selecció de producte i una manera molt seva de fer les coses, els va suposar el premi d’Economia i Empresa dels recents Premis El Iris 2024.
Però, quin és el secret per mantenir una empresa d’aquestes característiques en constant creixement? Kiko Muñoz, que és cofundador junt amb Pepe Moreno, ens ho explica.
Com vau rebre la notícia del premi El Iris?
Vam estar…
Si t’interessa saber més d’aquesta notícia o la vols llegir sencera la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris o bé mitjançant una subscripció digital.
Si et vols fer subscriptor a les edicions en paper o digital, ens pots trucar al número de telèfon 971 38 29 20 i t’informarem.
Amb la teva subscripció dones suport a la premsa local i de proximitat, a la nostra llengua i a la nostra cultura, i fas que els mitjans de comunicació locals poguem seguir editant, informar-te i poder crear i mantenir llocs de feina.