Miriam Triay / Ciutadella – A les portes de començar el seu nou projecte, la seva nova il·lusió, amb tan sols 25 anys, el jove xef José María Borrás (2000) va ser guardonat el passat 14 de març, amb un dels dos Premis El Iris 2024 de Gastronomia. Per la seva trajectòria a tan curta edat, però també per la seva empenta, la seva cuina sostenible i fidel a Menorca, i la seva feina des de l’illa i a l’illa. Una marca gastronòmica, la seva, que a poc a poc va calant fons en el panorama illenc, i que contesta a les necessitats i tendències tant tradicionals com actuals. Des del setmanari hem pogut conversar amb ell.
Com vas rebre el Premi El Iris 2024 de Gastronomia?
Si t’interessa saber més d’aquesta notícia o la vols llegir sencera la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris o bé mitjançant una subscripció digital.
Si et vols fer subscriptor a les edicions en paper o digital, ens pots trucar al número de telèfon 971 38 29 20 i t’informarem.
Amb la teva subscripció dones suport a la premsa local i de proximitat, a la nostra llengua i a la nostra cultura, i fas que els mitjans de comunicació locals poguem seguir editant, informar-te i poder crear i mantenir llocs de feina.