Ara que ja estam en Fase 1 i ens podem retrobar amb els amics, sempre guardant un poc les distàncies, us recomanam una sangria molt especial, la Lolea Organic, la número 4 de la seva col·lecció de sangries premium. És una deliciosa proposta Lolea elaborada amb raïm de la varietat Garnatxa orgànica que la fa única. Una sangria amb caràcter, bona acidesa, elegant i versàtil. Una sangria per a paladars exigents i perfecta per a cocteleria.
NOTA DE TAST
Aspecte: Color vermell picota amb ribet morat. Carbònic ben integrat, suau, elegant en copa de vi.
Nas: Aromes cítrics i de fruites vermelles madures com la mora i la pruna negra. Tocs de regalesia. Confitura de pruna de porc i melicotó de vinya.
Boca: Acidesa amable, lleugera estructura tànica. Bon equilibri entre acidesa i dolçor. Predomini cítric del calamodí i el seu perfum. Bona mesura de carbònic que la fa sedosa en boc amb final llarg on predomina el raïm madur de la Garnatxa
![](https://www.eliris.cat/wp-content/uploads/2020/05/LOLEA_original_03-683x1024-1.jpg)
Estam davant una sangria orgànica, amb els toc picant i a la vegada floral de la Garnatxa negra. Records a fruites vermelles en combinació amb suc de llimona natural i un toc de cardamom, sense perdre el seu toc friziant.
La podem servir en copa de tulipa sense cap tipus de guarniment o decoració. Si voleu, una rodella de taronja basta.
Ideal per als arrossos on el protagonistes siguin el conill i el pollastre. Perfecte per a les paelles mixtes.
![](https://www.eliris.cat/wp-content/uploads/2019/05/CONILL-AMB-PEBRESweb.jpg)
![](https://www.eliris.cat/wp-content/uploads/2020/05/IMG_3233-scaled.jpg)
![](https://www.eliris.cat/wp-content/uploads/2020/05/costelletes-de-cabrit.jpg)
Marida amb els plats de porcella al forn, cuixes o espatlles d’anyell a la menorquina o unes costelletes de cabrit al caliu, fetes a la barbacoa amb bona companyia.
Si voleu saber més de les Sangries Lolea les podreu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella. Ara també amb servei a domicili.