Inscriu-te a l’Escola de Formació Joan Francesc López Casasnovas

El Consell Insular renova el seu portal web

El Consell Insular de Menorca ha llençat una renovació de la seva principal pàgina web institucional (www.cime.es) amb l’objectiu de facilitar l’accés a la informació a la ciutadania de Menorca i, al mateix temps, oferir més transparència en la gestió. El nou portal ha estat dissenyat per SILME qui ha realitzat també la gestió tècnica del projecte i la coordinació dels continguts s’ha realitzat des del propi Consell Insular.

 Es tracta de la primera fase de la remodelació de la nova pàgina web i inclou un nou disseny gràfic general i una reestructuració de continguts, així com la incorporació de nous, com la sala de premsa que entrarà en funcionament pròximament. La segona fase, que es portarà a terme durant els pròxims mesos, serà la millora i redefinició de tota la part de gestions i tràmits de l’apartat de l’administració electrònica.

 Amb la reestructuració del nou web, s’ha cercat que el web resulti visualment més còmode i s’estructura en 4 grans blocs: els destacats, notícies d’actualitat, informació per departaments, i el tauler d’anuncis.

 La publicació del nou web s’ha vist accelerada davant el present escenari de Covid-19 i el considerable augment de les visites de l’actual web des del passat mes de juny (+60,26% respecte al mateix període de l’any anterior). Aquest increment ha estat marcat per l’alt interès en temes com les borses de feina i oposicions, els ajuts i subvencions relacionats amb la Covid-19 i l’apartat de cita prèvia del Consell.

 Entre els canals de tràfic web que més han vist augmentat les persones usuàries han estat les xarxes socials (+673,22% respecte al mateix període de l’any anterior), tot i només aportar un 6% del tràfic total, fet que constata l’augment de l’interès informatiu de la societat menorquina durant aquest període de crisi sanitària.

Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.