Dos nous radars de control de velocitat a Ciutadella S'han instal·lat al Passeig Marítim i a l'Avinguda de Cales Piques

El Passeig Marítim i l’avinguda de Cales Oiques compten des d’avui divendres amb un dispositiu de control de velocitat que permetrà detectar l’excés de velocitat dels vehicles que circulen per la zona. La Policia Local de Ciutadella espera aconseguir així una major pacificació al trànsit.

Aquests radars aniran canviant d’ubicació per tenir un estudi de l’trànsit en els diferents punts conflictius del municipi, com el carrer de la Pau, l’avinguda Josep Mascaró Passarius, el Camí Vell, etc.

A la primera fase els dispositius de control de velocitat tindran una funció informativa i serviran, a més, perquè el Servei de Mobilitat pugui comptar també amb estadístiques de trànsit i d’incompliments en els punts on estiguin ubicats. Les dades indiquen que només amb la presència d’aquests dispositius s’aconseguirà reduir, de mitjana, un 25% la velocitat de pas a la zona, ja que actuen com a recordatori i element dissuasiu.

A més, aquest any està prevista l’adjudicació de el canvi de sistema de control i gestió de la xarxa de semàfors de Ciutadella, el que permetrà una circulació més eficient, sostenible i segura.

També, durant el 2021, està previst incorporar altres novetats, com el sensor d’aparcaments per als estacionaments rotatius i un projecte de mobilitat per articular un sistema d’accés als carrers de residents de casc antic vigilat per càmeres de vídeo, per facilitar, d’aquesta manera, la mobilitat dels veïns del nucli històric.

Durant aquests dies la brigada de senyalètica ha reforçat les marques vials de Passeig Marítim i de l’Avinguda de Cales Piques i s’han incorporat nous indicatius de reducció de velocitat al Camí de Sa Farola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.