Còtel de la setmana: Negroni menorquí Àngel Allès Camps, bartender de shakeinmenorca. Secció patrocinada per Gin Xoriguer

Ara sí, un clàssic entre els clàssics. Normalment una combinació entre un vermut negre, una ginebra seca i un amarg de taronja ben peculiar com és el Campari. Si transportem aquest còctel a Menorca, utilitzem el gin Xoriguer, un vermut negre d’aquí com és el de Binitord i el Campari continua.

Degut als sabors del gin Xoriguer i del vermut de Binitord, pel meu gust li faltava un toc de dolçor, per això hi he afegit el xarop de sucre. I per donar-li encara un toc més menorquí, hi he afegit unes gotes d’un amarg de tem fet a casa.

Ingredients:

  • 35ml Gin Xoriguer
  • 35ml Vermut Negre Binitord
  • 35ml Campari
  • 5ml Xarop de sucre
  • 3 gotes bitter de tem

Elaboració:

Posem tots els ingredients a dintre d’un got mesclador. Omplim fins dalt de gel i remenem perquè tots els elements s’integrin i es refredi el còctel. Servim en un got ample amb un poc de gel i decorem amb una taronja assecada i una rameta de tem.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.