La temporada de mores ja ha passat, però s’ha de ser previsor i tenir-ne sempre guardades congelades per poder aprofitar. Aquesta setmana n’aprofitarem unes quantes. Un Bramblé de mores i gerds amb un toc especial. Tot Bramblé es composa de suc de llimona, mora, ginebra i sucre. Nosaltres el farem amb un toc de suc de mandarina per donar-li un poc més de dolçor i hi afegirem un toc de clara d’ou per aconseguir una textura diferent. A part de tot això, també hi incorporarem uns gerds.
Ingredients:
- 50ml Gin Xoriguer
- 5 mores d’esbarzer
- 5 gerds
- 35ml mix suc de llimona i mandarina
- 15ml sucre
- Clara d’ou
Procediment:
Posem el gin, el suc cítric, les mores, els gerds i les mores amb la sucre a dintre de la coctelera i ho xafem tot. Afegim la clara d’ou, tanquem la coctelera i batem amb força sense gel. Afegim el gel i batem de nou per refredar el còctel. Servim en una copa que ens agradi i decorem amb un gerd i una mora i una mica de sucre glass a sobre.