Aquesta setmana fem un còctel pels més cafeters, o per els amants del Baylei’s. Un còctel que ens recorda aquesta crema tant suau i que va tant bé per després d’un menjar copiós. És un còctel amb una base de ron, al que li afegim un licor de cafè menorquí, una mica de cremositat amb nata líquida, un toc de vainilla i un aroma d’anís.
Per aconseguir l’aroma d’anís infusionarem el cafè amb anís estrellat. Per fer això, quan tinguem el cafè calent, l’endolçarem al nostre gust i li posarem 2 estrelles d’anís i el deixarem infusionant mentre anem preparant tot el còctel.
Ingredients:
- 40ml Ron
- 20ml Licor de cafè Xoriguer
- 40ml Nata líquida
- 10ml xarop de vainilla
- 2 gotes de bitter de xocolata
- Completem amb el cafè infusionat amb l’anís
Elaboració:
Posem tots els ingredients a dintre de la coctelera menys el cafè, mentre aquest va fusionant amb l’anís. Afegim gel a la coctelera i batem amb força amb l’objectiu de muntar una mica la nat i així tenir més textura. Servim a dintre del got. Mentre el còctel reposa una mica perquè les textures es separin, anem traient l’anís del cafè i el servim a dintre del còctel i ens quedarà a la part de baix del còctel. Decorarem amb una estrella d’anís i una mica de pols de cafè instantani a sobre.