L’APttCB lamenta la pèrdua del seu Membre d’Honor, José Mª Gay de Liébana, referent dels Tècnics Tributaris

L’Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears (APttCB) lamenta la pèrdua de José  Mª Gay de Liébana (Barcelona, 6 de maig de 1953 – 16 de juliol de 2021)​ i trasllada el seu condol a la seva família, amics i companys de professió. “Membre de l’APttCB des del febrer de 1990, i Membre d’Honor de l’Associació des de l’any 2012, per nosaltres va ser un mestre, un amic, un company i un gran referent de la comunicació econòmica i de la tasca dels professionals tècnics tributaris però, per damunt de tot, va ser una gran persona”, comenta Joan Torres, president de l’APttCB.

“Avui és molt difícil per nosaltres resumir en aquestes línies el dolor i el buit que sentim per aquesta irreparable pèrdua, i que sabem que és compartit per molts dels companys i companyes associats, ja que hem tingut l’enorme privilegi d’escoltar-lo i compartir amb ell tantes i tantes ponències,  conferències i jornades, en les quals ens ha delectat amb la seva energia, saviesa, fluïdesa, ironia, i per damunt de tot amb la seva arrasadora personalitat”, deia Joan Torres en una nota enviada als seus associats.

La proximitat i implicació de José  Mª Gay de Liébana amb l’APttCB es va fer palesa durant les més de tres dècades en que l’economista va abanderar l’APttCB, per allà on anava. Tot i el seu delicat estat de salut, els últims anys sempre va estar disposat a atendre les peticions de col·laboració i vam poder comptar amb la seva valuosa participació en cites com la Jornada Professional de l’APttCB, celebrada a la Universitat Rovira i Virgili el 2019, les Jornades Virtuals 2020 de Tècnics Tributaris i Assessors Fiscals o en la presentació del seu últim llibre Revolución tecnológica y nueva economía que va tenir lloc fa poc més d’un any a la seu de Barcelona de l’APttCB.  La trobada va ser una ocasió per retrobar-se amb vells amics i cares conegudes de l’Associació i també va ser un moment especialment emotiu. De fet, en el moment d’escriure el llibre, s’estava recuperant del càncer diagnosticat mesos endarrere i tal com ell reconeixia “per a mi escriure va ser una teràpia i més quan recordava que era per una bona causa” –fent referència al fet que els ingressos per drets d’autor del llibre anaven destinats a la Unitat de Recerca d’Oncologia de l’Hospital Vall d’Hebron.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.