Oliaigua de la pagesia, Pinxes de sabater de banqueta, Arròs de la terra cuinat, Sopa de peix i morena de Can Saura, Caldera de llagosta a l’estil de Ciutadella, Bacallà a l’estil de s’àvia Roca, Peix amb tàperes a l’antiga, Molls amb salsa de pinyons de s’hotel Alfons III, Cuixa de be farcida de barret de Sant Antoni, Conill amb pinyons i Malvasia de La Vall, Pastelons de carn de ca n’Squella o Panadera de gambes, sípia i esclata-sangs.
Són només els noms d’una dotzena de les 120 receptes de cuina antiga que el periodista i gastrònom Bep Al·lès Salvà (Ciutadella, 1966) acaba de publicar al llibre ‘Les arrels de la cuina menorquina’, que és la seva 24ª publicació de temàtica gastronòmica i la 25ª en general s’hi hi afegim el llibre específic sobre les festes de Sant Joan de Ciutadella. ‘Les arrels de la cuina menorquina’, que ja és a les llibreries, és el número 3 de la col·lecció Confit d’ametlla que edita Setmanaris i Revistes.
Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem.