Inscriu-te a l’Escola de Formació Joan Francesc López Casasnovas

Oberta la matrícula del nou curs de l’Escola d’Art Dramàtic de Menorca Ja està obert el procés d’inscripció per al curs 2022-23 de l’Escola d’Art Dramàtic de Menorca (EADM), ubicada a la Sala Albert Camus de Sant Lluís

 

L’EADM, creada l’any 2009 i dirigida per Pitus Fernández, és una iniciativa del Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca. L’escola ofereix un programa d’estudis en dos cursos destinats a majors de 16 anys interessats en la pràctica i coneixença del teatre. Els estudis estan regulats pel que fa a la dotació d’hores i compten a més amb un currículum i dotació de professorat avalats per l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears.

Amb un total de 350 hores repartides en dos cursos, l’alumnat cursa les matèries d’Interpretació, que imparteix Pitus Fernández, Titulat Superior en Art Dramàtic en l’especialitat d’Interpretació Textual per l’ Institut del Teatre de Barcelona; Cos i Moviment, impartida per Rosa Forteza, Titulada Superior en Art Dramàtic en l’especialitat de Teatre Visual i Gestual per l’Institut del Teatre de Barcelona; i finalment la matèria de Veu, impartida per Rita Barber, Titulada Superior en Art Dramàtic en l’especialitat d’Interpretació Gestual per la Real Escuela Superior de Arte Dramático de Madrid, cantant i experta en Voice Craft.

Es tracta d’uns estudis que pot assumir tot aquell que vulgui evolucionar dins el camp de la interpretació però que també afavoreixen la formació integral de la persona. No estan, per tant, només enfocats a qui vulgui preparar l’accés als corresponents estudis superiors, sinó també a aquelles persones que vulguin millorar la seva capacitat de comunicació i relacions interpersonals en tots els àmbits.

El curs comença el dilluns 3 d’octubre i acaba la segona setmana de maig. Hi haurà una prova d’accés el dilluns 19 de setembre a les 18h per a totes les persones que hagin realitzat una preinscripció.

Pel que fa a la matrícula, l’import del curs és d’un únic pagament de 240 € per a tot el curs. Tot i així, hi ha un preu bonificat de 120 € per a l’alumnat que acrediti alguna d’aquestes circumstàncies:

– Alumnat de 30 anys o menys: s’acredita mitjançant la presentació del DNI en fer la inscripció.

– Alumnat en situació d’atur: s’acredita mitjançant el resguard del SOIB d’estar en situació d’atur en fer la inscripció al curs.

– Alumnat que pertany a família nombrosa, sigui general o especial: s’acredita mitjançant la presentació de còpia del títol de família nombrosa en fer la inscripció al curs.

Els interessats poden trobar més informació a la pàgina web de l’escola eadm.cime.es Per tal de realitzar la inscripció online, cal enviar un correu a inscripcioartsesceniques@gmail.com .

Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.