El passat dimecres dia 19 va tenir lloc el darrer taller gastronòmic en el marc de la tercera edició del programa d’activitats «Enjoy Ciutadella».
Des de l’Ajuntament de Ciutadella es valora molt positivament la proposta de “Cómete Menorca”, que va ser seleccionada per a dur a terme aquests tallers, que han tingut lloc entre el 8 de juny fins al 19 d’octubre. Han estat un total de 10 tallers gastronòmics, per a donar a conèixer les 10 receptes més representatives de la cuina tradicional de Menorca, emprant producte local i de proximitat.
Aquest és el calendari dels tallers realitzats:
08-juny. Caragols amb Cranca, amb Miquel Mariano
06-juliol. Raoles d’Endívia, amb Sisca Benejam
20-juliol. Aubergínies plenes, amb Tonia Pons Marqués
03-agost. Pilotes amb tomatigat, amb Tina Benejam
17-agost. Oliaigua amb Figues, amb Miquel Mariano
31-agost. Tortada d’Ametla, amb Tonia Pons Marqués
07-septembre. Calamars plens, amb Tonia Pons Marqués i Joana Taltavull
21-septembre. Canons amb Conill, amb Bàrbara Lluch
05-octubre. Perol de Peix as forn, amb Pau Sintes
19-octubre. Arròs de la Terra, amb Bàrbara Lluch
L’èxit d’aquests tallers consoliden així aquest programa d’oci familiar dissenyat pel Servei de Turisme Municipal que va néixer en plena pandèmia i que continua amb l’objectiu de donar a conèixer la riquesa natural, cultural i gastronòmica del municipi.
De la mateixa manera que en les edicions anteriors, l’objectiu és que els turistes i visitants coneguin el producte local, gaudeixin d’experiències entorn del municipi de Ciutadella i que, a més, afavoreixen la dinamització de les zones turístiques.