Inscriu-te a l’Escola de Formació Joan Francesc López Casasnovas

Visita del fotoperiodista Gervasio Sánchez a Menorca

Gervasio Sánchez és un periodista especialitzat en fotoperiodisme de conflictes armats, que ha treballat durant prop de quaranta anys cobrint conflictes a diferents parts del món: la Guerra del Golf, la Guerra dels Balcans, Sierra Leona, Bòsnia i Hercegovina, entre molts altres.

Actualment, està en plena presentació del seu darrer projecte, el llibre Vidas minadas 25 años, en què fa el seguiment durant 25 anys a 9 persones a qui els va esclatar una mina antipersones. Amb aquest treball, denuncia les conseqüències de les mines antipersones i els efectes que tenen a llarg termini, retratant la part més humana dels afectats.

Gervasio Sánchez oferirà una conferència-taller titulada La guerra no es un espectáculo, per a alumnes de l’assignatura de Cultura Audiovisual de batxillerat de tots els instituts de Menorca i que tindran lloc a Maó, dijous 26 i, a Ciutadella, divendres 27 d’octubre.

A més, farà dues xerrades obertes a tot el públic menorquí: Dijous 26 d’octubre oferirà la xerrada Los ojos de la guerra, a l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca. L’endemà, divendres 27 d’octubre farà la conferència La dignidad es lo que importa a la Biblioteca Pública de Ciutadella. Ambdues conferències seran a les 20 hores.

Per a complementar les xerrades, l’editorial Blume, responsable de l’edició de Vidas minadas 25 años, organitza una firma de llibres de l’autor al mateix lloc de cadascuna de les xerrades, a partir de les 19 hores.

  • Activitat per a adolescents La guerra no es un espectáculo tindrà lloc dijous 26 d’octubre a la sala de plens del Consell Insular de Menorca, a Maó i, divendres 27 d’octubre, al teatre de l’Institut Josep Maria Quadrado de Ciutadella.
  • La xerrada Los ojos de la guerra serà dijous 26 d’octubre a les 20 hores, a l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca (Can Victori, Camí des Castell, 28 de Maó). A partir de les 19 hores, firma de llibres.
  • La conferència La dignidad es lo que importa serà divendres 27 d’octubre a les 20 hores, a la Biblioteca Pública de Ciutadella (Sala Joana de Vigo i Esquella, C/ Hospital de Santa Magdalena, 1 de Ciutadella de Menorca). A partir de les 19 hores, firma de llibres.
Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.