El Premi Born de Teatre protagonitza el cap de setmana a Ciutadella

Dia 20 d’octubre, a les 20 hores, a la Sala Jeroni Marquès es durà a terme la presentació, a les quatre llengües de l’Estat espanyol, de l’obra El gos, de Lluïsa Cunillé, i guanyadora del guardó del Premi Born de 2022.

Aquest dia el Cercle Artístic, voldrà que en Joan F. López Casasnovas hi sigui molt present. Ell estimava el Premi Born i per açò li dedicam aquest acte. Hi participaran Esperança Pons, expresidenta del Cercle Artístic,que farà la introducció prèvia a la presentació del treball d’Anna Mesquida Moll, filòlega, que ens presentarà el seu Treball de Final de Grau, sobre la figura de Joan F. López Casasnovas, amb el títol: Joan F. López Casasnovas: un home encara per esbrinar.

Dia 21 d’octubre, a les 21 hores, al Teatre des Born l’acte de lliurament del Premi Born de Teatre 2023, on descobrirem qui és la persona guanyadora d’aquesta nova edició. Abans, però, i amb molta il·lusió, tornarem a tenir dalt l’escenari una obra  guardonada amb el Premi Born. Vegeu-ne el cartell adjunt.

Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.