‘Cançons de Xerxa’, musicant els poemes d’un homenot El nou treball musical de Cris Juanico és un homenatge a Joan López Casasnovas i a la seva poesia

Miriam Triay / Ciutadella – El passat 16 de novembre es va presentar ‘Pel camí’, una primera part del nou projecte de Cris Juanico, ‘Cançons de Xerxa’. Avançament amb la col·laboració de Francesc Pons (Pèl de Gall), que ja albira com serà el nou treball musical del cantant ciutadellenc. Un llibre-disc nascut amb la intenció de retre homenatge a Joan López Casasnovas, filòleg, poeta i polític, també conegut pel seu pseudònim Pere Xerxa.

Demà, divendres 24 de novembre, ja podrem gaudir d’aquestes 10 cançons de Xerxa.

UNA VIDA MUSICAL
La música ha acompanyat sempre a Cris Juanico. Des que era petit, amb un pare dedicat a la seva passió musical, ja vivia els seus dies rodejat de diversos estils i gèneres. Passant per la formació de diversos grups amb amics, que van derivar amb el reconegut ‘Ja t’ho diré’. Fins a la seva carrera en solitari, encetada a inicis de segle i que l’ha dut per molts camins i facetes diferents.

“Amb cinc anys ja rascava una guitarra petita que teníem per casa, i als 16 vaig fer feina tot un estiu per comprar-me la meva primera guitarra elèctrica”, ens confessa. Un camí, idò, plegat de música des dels inicis, i que li ha obert una sèrie de portes. Des de Menorca fins a Barcelona, la seva música ha estat escoltada per molts.

CANÇONS DE I PER EN XERXA
L’estiu passat, i després de treure disc gairebé cada any, Juanico…

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos
Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.