Setmanari El Iris del 18 de juny de 1949

El Setmanari El Iris del 18 de juny de 1949, obria la portada amb l’inici de les festes de Sant Joan. El diumenge 19 es celebrava el Dia des Be. La Junta de Caixers estava formada per: Caixer Capella, Fernando Cortès Benjam; Caixer Senyor, Ignasi Saura Sintas; Caixer Pagès de Tramuntana, Josep Salord Bagur, l’amo de Curniola; Caixer Pagès de Migjorn, Sebastià Allès Coll, l’amo de Sa Muntanya. Caixer Menestral Casat, Antoni Camps Plomer i Caixer Menestral Fadrí, Francesc Oléo Cortès. També a la portada es parlava de les noves d’or de la Companyia de Maria i de les noces d’or de les Germanes Carmelites.

Es concedí permís a Javier Mascaró Salord per a l’obertura d’un bar al número 22 de la Plaça del Mercat.

Amb motiu de la festivitat de Sant Antoni de Padua, a la Parròquia de Sant Francesc es va celebrar la tradicional distribució de panets de Sant Antoni als pobres per part del Gremi de Panaders, amb motiu del seu patró.

El 19 de maig s’havien casat a Madrid, Rafel Pons Moll i Inés Pozuelo Gonzàlez.

El 9 de juny es casaven a Sant Francesc, Jaume Rotger Gorrías i Margarita Coll Anglada. En van ser testimonis, Andreu Mesquida Cortès i Joan Coll Barceló.

Jaume Casasnovas Cortès, obtenia un “sobresaliente” als exàmens de solfeig del Conservatori de Palma.

Ciutadella estava preparant els actes commemoratius del 9 de juliol.

El Ciudadela es proclamava campió del Grup B de la Copa de Menorca.

Al del Cercle Artístic es projectava la comèdia musical, “Se necesitan maridos” amb Betty Grable, Don Ameche, Robert Cummigs i Carole Landis. S’anunciava pel dissabte vinent “Piratas de Monterrey”.

Al Cinema Alcàzar, es projectava “Camarada X” amb Clark Gable i Heddy Lamarr.

Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.