Ciutadella ja té projecte guanyador de l’Escola Municipal de música Sota el nom de “Tall de fabiol” de la UTE conformada pels arquitectes Forgas Arquitectes SLP - Miquel Angel Apesteguia i Sandra Díaz, ha resultat ser el projecte amb millor puntuació

Aquest divendres s’ha presentat el projecte guanyador del concurs d’aportació de propostes arquitectòniques, en l’àmbit d’avantprojecte, per a la construcció de l’edifici de l’escola de música i arts escèniques de Ciutadella.

Es tracta del projecte titulat “Tall de fabiol”, per la forma de la planta, està basada, segons els autors “en els criteris d’economia constructiva, de reducció de la petjada ecològica al llarg de tot el cicle de vida i amb l’objectiu de facilitar al màxim la gestió i manteniment de l’edifici”.

En total es van presentar vint-i-quatre propostes, de les quals en van quedar excloses tretze per no haver esmenat els defectes detectats pels quals havien estat requerits amb relació a la documentació presentada. Dels que finalment es van admetre al concurs, es va elegir com a proposta guanyadora, amb 88 punts, la de la UTE conformada pels arquitectes Forgas Arquitectes SLP – Miquel Angel Apesteguia i Sandra Díaz.

També, com figurava als plecs del concurs, s’ha fet un reconeixement i rebran un premi econòmic, els projectes que han quedat en segon i tercer lloc: “Rondó”, amb 78 punts i 5.000 € + IVA de premi; i “La partitura de marès”, amb 70 punts i un premi de 3.000 € + IVA.

El servei de Cultura de l’Ajuntament de Ciutadella ha elaborat un programa funcional basat en les necessitats actuals i de la futura escola.

Els autors del projecte guanyador tenen el dret a l’adjudicació del contracte de l’elaboració del projecte arquitectònic integrat, redacció de l’estudi de seguretat i salut, direcció de les obres i direcció de les instal·lacions per a la construcció de l’escola de música i arts escèniques de Ciutadella de Menorca.

El pressupost d’execució material (PEM) que s’estima per a l’execució de les obres ascendeix a un total de 2.866.711,33 €, IVA i altres impostos exclosos. Aquesta xifra és orientativa i haurà de ser calculada amb total exactitud durant la redacció del projecte.

 

Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.