El PSOE Menorca mostra el seu suport a la moció de censura presentada per PSOE Ciutadella, PSM i Endavant Ciutadella

El PSOE Menorca vol manifestar públicament el seu suport a la moció de censura presentada conjuntament per PSOE Ciutadella, PSM i Endavant Ciutadella, ja que es tracta d’una acció necessària per retornar la legitimitat democràtica al municipi i donar compliment a la voluntat d’una majoria social que va ser expressada en les passades eleccions locals del mes de maig.

La secretària general del PSOE Menorca, Susana Mora, ha recordat que “a les passades eleccions l’esquerra va obtenir un 52% dels vots, el que representa més de 1.000 vots més respecte els obtinguts pel Partit Popular. Aquests resultats demostren clarament que la majoria dels ciutadellencs i ciutadallenques es van decidir de forma clara i contundent pel lideratge de l’opció progressista al municipi”. A més, “és important destacar que després de tants anys Ciutadella torna a tenir batlia socialista”.

El consistori liderat pel PP ha demostrat durant aquest primer any de mandat una incapacitat per fer front a les necessitats i demandes reals de la població des de la política local. Per açò, “consideram que el fet de presentar una moció de censura és una peça clau per corregir una anomalia i retornar el govern municipal als grups polítics d’esquerres, els quals van obtenir una major confiança a les urnes per governar”, ha insistit la socialista. I ha recriminat al PP Menorca que la qualifiqui de “vergonya”, quan es tracta d’una eina totalment legítima.

El PSOE Menorca reitera el seu suport a la moció de censura presentada pels grups polítics progressistes, ja que, en paraules de Mora, “només des de l’esquerra aconseguirem que la política dirigida a la gent segueixi sent la prioritat, tal com ha estat durant els últims anys, i es faci feina de valent per garantir la seva continuïtat. I amb el lideratge de Llorenç Ferrer al capdavant d’aquest primer any i mig i dels companys regidors i regidores socialistes serà una realitat”.

Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.