La Casa de Menorca oferirà dues places més per a estudiants S'està rehabilitant el darrer pis de l'edifici per a poder ampliar la capacitat del servei

La Casa de Menorca tindrà dues places més per a estudiants menorquins. Aquesta ampliació és possible ja que Casa de Menorca S.A. va recuperar a finals de l’any passat l’últim pis de l’edifici del qual és propietària al carrer Diputació 215, a Barcelona, i que estava llogat a un llogater de renda antiga.

Gràcies al conveni que té el Consell Insular de Menorca amb Casa de Menorca Barcelona S.A. per valor de 80.000 euros per rehabilitar l’edifici del qual és màxim accionista, s’han començat les obres de rehabilitació total del pis per poder oferir dues places més per estudiants menorquins que s’hagin de desplaçar a Barcelona per poder cursar els seus estudis.

“En total, seran 34 els estudiants menorquins que podran residir a la Casa de Menorca a un preu econòmic. En temps de dificultats d’accés a l’habitatge, açò és una gran notícia pels estudiants i les famílies menorquines”, ha explicat el conseller de Cultura, Joventut i Esports, Joan Pons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.