Balearia, Ciutadella - Barcelona Advertisement

Baixa la producció de vi en 2017 però s’estima una anyada d’elevada qualitat La disminució de la mida del raïm, repercutirà amb més polifenols de la pell al most I per tan en un vi amb més color i aromes

Foto:CAIB

Tant a Menorca com a la resta d’illes balears, la producció de vi de qualitat, integrat dins alguna de les seves indicacions geogràfiques protegides o denominacions d’origen, ha fet una davallada d’entorn al 10% en el total de l’any 2017, en general a conseqüència de la climatologia i tot i que, en contraposició, l’estimació per part del Govern balear és que el vi de l’anyada 2017 sigui “d’elevada qualitat”.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Carpeta Ciutadana CIME

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.