Inscriu-te a l’Escola de Formació Joan Francesc López Casasnovas

Gairebé la meitat dels ciutadans a Catalunya lamenta que hi ha “massa turistes” a la zona on viuen És el territori europeu on hi ha una visió més negativa dels turistes, segons una enquesta publicada per ‘The Guardian’

ACN/Barcelona – Un 48% dels ciutadans a Catalunya lamenta que hi ha “massa turistes” a la zona on viuen, segons una enquesta de YouGov publicada per ‘The Guardian’. A Espanya el 32% també ho creu i és l’estat que lidera l’enquesta que s’ha fet també a Itàlia, França, Alemanya, el Regne Unit, Suècia i Dinamarca. Però Catalunya és el territori europeu on hi ha una visió més negativa dels turistes, ja que gairebé la meitat dels enquestats es queixen de l’excés de turistes als seus municipis. La majoria dels enquestats en aquests països estan a favor de limitar el nombre de turistes que poden accedir a les ciutats o destinacions populars i de prohibir la construcció de nous hotels, segons l’enquesta.

En canvi, apunten a un menor suport a mesures com les taxes turístiques per entrar a les ciutats més poblades o a la prohibició de l’arrendament de propietats residencials. Tanmateix, l’enquesta mostra que “més d’un terç dels espanyols (37%) considera que el sector de l’arrendament per vacances comporta més perjudicis que beneficis, i un 45% diu que en té una visió negativa”, recull el mitjà.

Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.