Aquest mes d’octubre començaran les obres del centre de dia d’Alaior, que comptarà amb 30 places La consellera Catalina Cirer n’ha visitat el solar aquest dilluns amb el director del Consorci, Alejandro Mora, i el batle del municipi, José Luis Benejam

La consellera de Famílies i Afers Socials, Catalina Cirer, i el director del Consorci de recursos sociosanitaris i assistencials, Alejandro Mora, han visitat aquest matí el solar on es duran a terme les obres del futur centre de dia d’Alaior. Ho han fet acompanyats pel batle del municipi, José Luis Benejam. Les obres foren adjudicades aquest estiu a la UTE Centro de Día Alaior (MPolo SL-Juan Mora SA) per 1.141.231 € (IVA inclòs).

El centre de dia d’Alaior, declarat com a inversió d’interès autonòmic per un acord del Consell de Govern de novembre de 2023, comptarà amb 30 places i una superfície de 986 m², dels quals 587 estaran construïts. Es preveu que estigui llest a finals de 2025.

Cirer ha destacat que aquesta infraestructura està en la línia de les polítiques de desinstitucionalització del Govern. «Tenim molt clar que hem de procurar que els nostres majors quedin en la mesura del possible en el seu entorn i amb la seva gent», ha dit, «aquest centre de dia permetrà que els alaiorencs i les alaiorenques puguin gaudir d’un servei devora ca seva».

«Aquest centre és molt important per a Alaior ja que permetrà oferir el millor servei a la nostra gent gran en condicions de més confortabilitat», ha dit Benejam, «en un entorn més amable amb tot el necessari per oferir l’atenció que els nostres grans es mereixen, en una ubicació estratègica atès que el nou centre de salut serà construït just al costat a pocs metres».

Cinc centres a Menorca amb un total de 279 places

El pla d’infraestructures del Govern contempla cinc residències i centres de dia que estaran enllestits a finals de 2025 amb un total de 279 places entre residencials i de centre de dia. D’elles, la més gran serà la del Quarter de Santiago (Maó), amb 120 places, i que es troba en la seva fase final d’execució. La reforma de la residència de Sant Lluís, amb la incorporació de 21 habitacions i 24 places, també està a punt d’enllestir-se. Les obres de les residències des Migjorn, amb 40 places, i des Castell, amb 50 places residencials i 15 de centre de dia, estaran executades previsiblement, així com la d’Alaior, a finals de 2025.

Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.