Oferta de contracte menor de les activitats per promocionar Menorca Talaiòtica entre la població local L'oferta té com a objectiu continuar l'èxit dels programes d'excursions i activitats anteriors, que han estat ben rebuts pels residents

Poblat talaiòtic de Son Catlar. Foto: Menorca Talaiòtica.

El Consell Insular de Menorca anuncia la publicació d’una oferta de contracte menor de serveis per al disseny, planificació, gestió i desenvolupament d’activitats enfocades a la promoció de Menorca Talaiòtica entre la població local. Aquesta iniciativa forma part del compromís del Consell amb la difusió i la preservació del patrimoni de l’illa, després de la recent inscripció de la Menorca Talaiòtica a la Llista de Patrimoni Mundial de la UNESCO.

Els interessats a participar en aquesta convocatòria poden consultar tots els detalls i presentar les propostes a través dels canals oficials del Consell Insular de Menorca fins el 3 de novembre 2024. El pressupost màxim del contracte és de 15.560,60 euros (IVA inclòs).

L’oferta té com a objectiu continuar l’èxit dels programes d’excursions i activitats anteriors, que han estat ben rebuts pels residents. En aquesta nova edició, el contractista serà responsable de desenvolupar un mínim de 10 activitats educatives i divulgatives, que es duran a terme entre el gener i el desembre del 2025, amb la finalitat d’apropar a la població els valors i béns arqueològics de la Menorca Talaiòtica. Aquestes activitats inclouran excursions guiades per arqueòlegs, tallers i demostracions, amb el propòsit de fomentar el coneixement i la valoració del llegat prehistòric menorquí.

Per a més informació sobre aquesta oferta, podeu dirigir-vos a l’Agència Menorca Talaiòtica del Consell Insular de Menorca: https://www.cime.es/Tauler/ObrirEdicteExp.aspx?Ig=108DF915-E289-4D25-932A-E92F043AAF02

Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.