Croada contra l’escola pública

UOB Ensenyament – La voracitat de l’escola concertada no coneix fi. Escola Catòlica demana (encara més) diners a la Conselleria d’Educació (Concertada) i Universitats, com si la dita conselleria en tingués més que l’Església catòlica. En qualsevol cas, el servilisme mostrat pel conseller Antoni Vera davant els representants d’Escola Catòlica mostra que el procés de privatització de la conselleria és ineluctable.

El conseller promet dotacions econòmiques per al sistema concertat com si els diners fossin il·limitats. Escola Catòlica demana equiparar les dotacions econòmiques, així com les condicions del professorat, amb la pública, però no profereix cap petició perquè els llocs de treball s’ocupin a través de llistes de concurrència pública. Els diners que la Conselleria aboca indiscriminadament a l’Escola Catòlica serviran perquè s’extingeixin els arcans mecanismes de contractació de personal docent? La Conselleria controlarà que Escola Catòlica no faci negoci amb temes profans com ara les activitats extraescolars o el servei de menjador? O l’empresa privada Escola Catòlica té llicència per fer negoci amb l’educació alhora que paga els seus treballadors amb diners dels contribuents?

No pareix que totes aquestes preguntes hagin de rebre una resposta per part de l’Administració i UOB Ensenyament encoratja la societat, els ciutadans, a defensar amb fermesa i decisió el sistema educatiu que és de tots, que és el públic.

UOB Ensenyament considera indecent el transvasament de diners públics cap a empreses privades que està executant l’Administració i insta la Conselleria d’Educació i Universitats a expulsar els mercaders del sistema educatiu així com Crist va expulsar-los del Temple.

Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.