El Consell de Govern autoritza els convenis d’ajudes de desplaçament per als universitaris de Menorca i d’Eivissa El curs passat més de 700 estudiants amb residència a Menorca o a Eivissa varen rebre aquests ajuts

El Consell de Govern ha aprovat autoritzar els convenis amb els consells insulars de Menorca i d’Eivissa per a la convocatòria i concessió d’ajudes de desplaçament per a alumnes que varen cursar estudis universitaris a la Unió Europea, fora de l’illa de residència, durant l’any acadèmic 2023-2024. La Conselleria d’Educació i Universitats invertirà un total de 689.503 euros en aquestes ajudes. El curs anterior 734 estudiants universitaris, 444 d’Eivissa i 290 de Menorca, varen rebre les ajudes.

El passat mes de maig es publicaren en el BOIB les dues línies d’ajudes per a estudiants empadronats a Eivissa: la primera amb una dotació de 700.000 € amb càrrec als pressuposts del Consell d’Eivissa, i la segona amb una dotació de 356.061 € corresponent a l’aportació sol·licitada al Govern.

Pel que fa a Menorca, el passat mes de juny es publicaren en el BOIB les dues línies d’ajudes de desplaçament per a estudiants universitaris empadronats a Menorca: una de 333.442 € per part del Govern i una altra, amb una dotació de 380.000 €,  amb càrrec als pressuposts del Consell de Menorca.

Les ajudes s’atorguen als estudiants que cursen estudis universitaris que no s’imparteixen a l’illa en que resideixen o quan no hi han obtingut plaça. Les ajudes es concedeixen una vegada finalitzat el passat curs 2023-2024, quan s’han comprovat els criteris acadèmics requerits.

Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.