L’Ajuntament de Ciutadella alberga l’acte d’entrega de 17 Creus al Mèrit Policial atorgades a les policies locals de Menorca per part del Govern Balear També s'han lliurat 7 felicitacions públiques, mencions especials i 5 segells de qualitat dels programes de Policia Tutor i Educació Viària

Aquest matí, l’Ajuntament de Ciutadella ha estat l’escenari de l’acte d’entrega de les Creus al Mèrit Policial amb distintiu verd a diferents membres de les policies locals de Menorca, en reconeixement al seu servei i dedicació. El Govern de les Illes Balears, a través de l’Institut de Seguretat Pública de les Illes Balears (ISPIB), ha estat l’encarregat de concedir aquestes distincions, que enguany sumen un total de 17 creus distribuïdes entre els municipis de Maó, Ciutadella, Alaior i Es Mercadal.

A l’acte, celebrat al saló gòtic de l’Ajuntament de Ciutadella, han assistit diverses autoritats, entre elles el conseller de la Mar i del Cicle de l’Aigua, Juan Manuel Lafuente, i els batles i batlesses de diferents municipis de l’illa. En aquesta ocasió, les Creus al Mèrit Policial amb distintiu verd s’han repartit entre Maó (7), Ciutadella (5), Alaior (4) i Es Mercadal (1). Aquestes condecoracions han estat lliurades pel conseller Lafuente i pels batles corresponents.

A més de les creus, s’han atorgat 7 felicitacions públiques i mencions especials, destacant el projecte “BICIA’T” del municipi d’Alaior, que ha rebut 4 reconeixements per la seva tasca innovadora amb els joves. També s’ha felicitat l’inspector en cap de la Policia Local de Ciutadella pel seu lideratge en els programes de Policia Tutor i Educació Viària, així com els centres educatius CEIP Mare de Déu del Toro i CEIP Fornells per la seva contribució al programa d’Educació Viària.

Per concloure l’acte, s’han lliurat 5 segells de qualitat professional als municipis de Maó, Ciutadella, Alaior, Es Castell i Es Mercadal, com a reconeixement als seus programes d’Educació Viària i de Policia Tutor, organitzats pel Govern balear a través de l’ISPIB.

L’esdeveniment ha tingut lloc coincidint amb la festivitat de Sant Rafel, patró de les policies locals, i ha comptat amb la participació d’altres representants de les forces de seguretat, com la Guàrdia Civil, el Cos Nacional de Policia, així com d’altres personalitats relacionades amb la seguretat pública a Menorca.

Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.