Convocada la VI Jornada de Lactància Materna La sessió, dirigida a les famílies, tindrà lloc dimecres, dia 9 d’octubre, de 16.30 a 19.00 hores a la sala d’actes de l’Hospital Mateu Orfila

Foto: Gettyimages.

Amb motiu de la Setmana Europea de la Lactància Materna, els membres del Grup BPSO de Bones Pràctiques en Lactància Materna de l’Àrea de Salut de Menorca han organitzat una jornada pel proper dimecres, dia 9. La sessió va dirigida a les famílies amb fills lactants i tindrà lloc de les 16.30 a les 19.00 hores a la sala d’actes de l’Hospital Mateu Orfila.

El programa de la sessió inclou el taller «Primers auxilis en lactants» a càrrec de les infermeres Montse Vidal i Cisca Palliser; i les ponències «Grups mare a mare: tancant la bretxa entre totes», a càrrec d’una representant de l’associació ABAM, i «Extracció i conservació de la llet materna. Punts clau», a càrrec de la infermera

Rebecca Wiprachtiger i la comare Clara Nieto. El segon bloc de la sessió consistirà en una taula rodona d’experiències de lactància amb la participació d’un grup de mares, moderada per la comare Cristina Manrique.

Com a cloenda, es lliuraran els premis de la VI Edició del Concurs de Fotografia de Lactància Materna, que enguany s’ha convocat amb el lema «Tancant la bretxa: suport a la lactància materna en totes les situacions». En aquesta edició, s’han presentat un total de 51 fotografies, que opten a un dels sis premis del certamen.

Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.