El PP Maó denuncia l’ocultisme d’Héctor Pons amb la crisi de l’aigua Demana la creació d'una comissió especial de recerca que inclogui també l'empresa concessionària, els tècnics municipals i de Sanitat

La portaveu del Partit Popular de Maó, Virginia Victori, denuncia l’ocultisme i la manca d’informació per part de l’alcalde Héctor Pons sobre la crisi de l’aigua no potable de la ciutat.

La portaveu ha anunciat també que a la sol·licitud de ple extraordinari que ja han registrat a l’Ajuntament, el PP inclou la petició de creació d’una comissió especial de recerca de la gestió de l’aigua que inclogui l’empresa concessionària, tècnics municipals i de Sanitat.

Així, Victori critica que “ha passat una setmana des que el PP va destapar aquest escàndol, i l’únic que hem sabut per part de l’alcalde és que dóna la culpa a l’empresa”.
“Se’ns va convocar a una comissió de Medi Ambient en què en teoria se’ns explicaria el que va passar, però simplement va ser una tapadora d’Héctor Pons perquè semblés que donava explicacions, però només es va excusar i res més”, ha afegit.

La portaveu lamenta també que l’alcalde anunciés a “bombo i platerets” que es reuniria dimecres amb el màxim responsable d’Hidrobal, i no hagi transcendit res de res sobre la trobada, “el PP va sol·licitar expressament estar a la reunió i l’alcalde ens ho va denegar. Pensem que el mínim era informar-nos a l’oposició i a la ciutadania del que s’havia tractat, tret que intentin amagar alguna cosa”.

“Si una cosa ens queda clara d’aquesta última setmana és que la política d’Héctor Pons és matar el missatger: donar la culpa primer a la funcionària i després a l’empresa per la seva negligència. Vol que es deixi de parlar del tema i que sembli que aquí no ha passat res, però com ja hem dit des del PP anirem fins al fons per aclarir-ho tot”.

Finalment, ha conclòs dient que “la ciutadania reclama informació i solucions”. I Héctor Pons no ofereix ni una cosa ni l’altra. Per tant, tant ell com la regidora Dolores Antonio han de dimitir”.

Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.