Es destinen 300.000 euros als ajuts per escola matinera durant el 2024 Els ajuts es destinaran a centres educatius concertats i associacions de mares i pares d’aquests centres

El Consell de Govern ha autoritzat a la consellera de Famílies i Afers Socials perquè pugui pagar de forma anticipada i en la seva totalitat l’import de la subvenció de la prestació d’escola matinera per a 2024, que ascendeix a un total de 300.000 euros. Aquest servei el duen a terme centres educatius concertats (línia A) i associacions de mares i pares de centres concertats (línia B).

Els ajuts es distribuiran amb 150.000 euros per a cada línia, procedents dels pressupostos del Govern. Aquesta distribució és totalment orientativa i es pot equilibrar entre les dues línies en el cas que manqui o sobri crèdit en qualsevol de les partides.

El Govern considera que les activitats de conciliació i corresponsabilitat, en les seves diverses formes, entre elles el servei d’escola matinera, és un dels millors recursos de les famílies per conciliar la vida familiar i laboral.

La subvenció de l’escola matinera s’emmarca dins el Pla Corresponsables de la Secretaria d’Estat d’Igualtat i per a l’Erradicació de la Violència contra les dones del Ministeri d’Igualtat en càrrec als pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l’any 2024.

Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.